jueves, 31 de enero de 2019

SOM PINTORS: PAUL KLEE

Dins del nostre projecte d'art hem començat a treballar diferents pintors que utilitzen diferents tècniques, per tal de poder aprendre i gaudir amb elles.
El primer pintor que hem treballat ha sigut Paul Klee.
En primer lloc hem mirat per internet a la nostra pissarra digital les diferent obres de l'autor i hem parlat un poc de la seua vida.















Després hem mirat amb deteniment l'obra elegida: New Harmony. Hem decidit treballar aquest quadre amb dos tècniques diferents. El resultat ha estat genial en els dos casos.



La primera tècnica, estampar esponges amb forma de quadrat.

Primer parlem dels materials que anem a utilitzar. (Esponges, pintura, cartolina). Després parlem dels colors que anem a utilitzar i diguem el seu nom en valencià, castellà i anglès.
Observem la tècnica a utilitzar, (estampació d’esponges). Per fi, cadascú fa la seua pròpia obra d’art.
























Segona tècnica: Apegar paperets quadrats de paper xarol. 

Primer recordem l'obra d'art que anem a fer: New Harmony. Després parlem dels materials que anem a utilitzar. (Cola de paper, aigua, pinzell, paper xarol de colors). I També parlem dels colors que anem a utilitzar i diguem el seu nom en valencià, castellà i anglès. Observem la tècnica a utilitzar, (apegar paperets). I per acabar, cadascú fa la seua pròpia obra d’art.





























Totes les obres són diferents, totes mostren el caràcter de cadascú de nosaltres, TOTES SÓN GENIALS.
Aquí podeu vorer alguns exemples.







SOM UNS ARTISTES!!! HEM GAUDIT MOLT, MOLT!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario